Ella Baché lichaamsverzorging bij Schoonheidsinstituut Sentimiento

Ella Baché lichaamsverzorging

Deze lijn, ontwikkeld vanuit de praktijk en geheel in de geest van Ella Baché combineert: oeroude tradities, moderne massagetechnieken, zachte texturen, aroma’s en werkstoffen uit alle uithoeken van de wereld voor onvergetelijke momenten van welzijn.

Aanbevolen voor mensen die op zoek zijn naar totale ontspanning. Nood hebben aan rust, die overwerkt zijn en mentaal of fysiek uitgeput.

Ella Baché Lichaamsverzorging bij schoonheidsinstituut Sentimiento

Detox verzorging

Deze ontspannende behandeling omhult u in een aangename zachte warmte door de pakking, verwijdert dode huidcellen met zachte korrels uit de dode zee en verwent u met een heerlijke massage van de rug.

Duur: 1,5 u

Prijs: € 85

Vermoeide benen verzorging

De pure magie van een stimulerende bloedsomloopbehandeling voor verfijnde, lichte en zachte benen. Ideaal als u last heeft van vermoeide benen. Een zachte massage van de benen en een frisse pakking doen wonderen.

Duur: 45 min.

Prijs: € 45

Afslankende verzorging

Afslankende en drainerende behandeling. De ideale behandeling om ongewenste rondingen vaarwel te zeggen. U wordt verwend met een afslankende massage op de dijen en lovehandles. Warmte en koude wordt gecombineerd bij deze verzorging. U komt herboren buiten.

Duur: 1,5 u

Prijs: € 85

De behandelingen van 1,5 uur kunnen ook verlengd plaatsvinden. De massage van 20 minuten wordt dan vervangen door een volledige lichaamsmassage van 1 uur.

Duur: 2,5 u

Prijs: € 115

ENKEL OP AFSPRAAK

Adres: Vennekeslaan 42, 3665 As

Tel: +32(0)476 89 01 36

email: info@sentimiento.be

Social Media

Pin It on Pinterest

Share This