Coolifting bij schoonheidsinstituut Sentimiento

Coolifting : Dé nieuwste anti-aging revolutie.

Wil je er ook graag jonger uitzien ?

Kom dan snel kennismaken met onze nieuwste anti-aging revolutie.

Op je proefsessie geniet je € 10 korting. Normale prijs € 70.

Neem je dan gelijk 8 beurten, dan krijg je ook 1 behandeling gratis.

De Coolifting beautygun is een anti-agingbehandeling van 5 minuten. Ze zorgt voor een intense huidverjonging, lift je huid en stelt de nood aan een facelifting voor jaren uit. De Coolifting is de snelste en meest spectaculaire behandeling van het moment, die effectief de strijd aangaat met de gevolgen van het ouder worden.

Werkwijze behandeling :

  • intens reinigen van de huid
  • Coolifting gun
  • verstevigende massage om het resterend serum in te masseren
Coolifting schoonheidsinstituut Sentimiento

HOE WERKT HET ?

De Coolifting beautygun ‘schiet’ onder hoge druk hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen op uw huid. De beautygun werkt met een krachtige CO2- straal onder zeer lage temperatuur (-20 gradenC). Hierdoor gaan we de fibroblasten (collageenfabriekje) in de huid terug activeren om nieuw collageen aan te maken. Een behandeling met de Coolifting geeft onmiddellijk resultaat; de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.

De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100 % veilig.

hydratatie-coolifting

Hoeveel sessies heb ik nodig ?

Een totale anti-aging kuur met de Coolfiting beautygun bestaat uit 8 behandelingen verspreid over 8 weken om je collageenaanmaak intensief te stimuleren. Op langere termijn worde de beste resultaten behaald als je iedere 4 tot 6 weken voor een onderhoudsbehandeling komt.

 

Waarom meerdere behandelingen ?

Na iedere behandeling maken de fibroblasten nieuw collageen aan en worden deze terug op actief gezet zoals 10 jaar geleden. Door meerdere behandelingen toe te passen voor een langere periode wordt deze piek zo lang mogelijk aangehouden om zoveel mogelijk collageen aan te maken. De 4 tot 6-wekelijkse onderhoudsbeurten  zijn nodig omdat de huid zich elke 4 weken vernieuwt. De fibroblasten worden na verloop van tijd weer minder of inactief met als gevolg huidveroudering. Het blijft dus nodig om je huid na de kuur te blijven stimuleren voor collageenaanmaak en daardoor de huidveroudering af te remmen. Jouw huid heeft als het ware dat extra zetje nodig om er jong en fris uit te blijven zien.

 

ENKEL OP AFSPRAAK

Adres: Vennekeslaan 42, 3665 As

Tel: +32(0)476 89 01 36

email: info@sentimiento.be

BTW nr : BE0807.519.654

Nuttige links

All rights reserved

Social Media

Pin It on Pinterest

Share This