Coolifting bij schoonheidsinstituut Sentimiento

Coolifting : Dé nieuwste anti-aging revolutie.

Wil je er ook graag jonger uitzien ?

Kom dan snel kennismaken met onze nieuwste anti-aging revolutie.

Op je proefsessie geniet je € 10 korting. Normale prijs € 65.

Neem je dan gelijk 8 beurten, dan krijg je ook 1 behandeling gratis.

Coolifting zorgt voor een intense huidverjonging, lifting, en stelt de behoefte aan een facelifting jaren uit.

Het toestel combineert CO2 huidverjonging met een infusie van hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen.

Coolifting schoonheidsinstituut Sentimiento

HOE WERKT HET ?

CooLifting is een revolutionair gepatenteerd systeem om veilig, snel en doeltreffend een schokbehandeling uit te voeren op het gelaat.

De CooLifting beautygun schiet onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een lage temperatuur op het gelaat en dit in combinatie met een hoge concentratie aan geatomiseerde actieve werkstoffen. Coolifting zorgt voor een diepe hydratatie, collageen en elastine stimulatie van de gezichtsweefsels wat zorgt voor een langdurig resultaat.

De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaakt:Paradoxale vaatbeweging: Vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop.

Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.

Cryoforese en baroforese: De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan exponentieel toenemen.

Cryo-carboxytherapie: De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.

Thermische schok: Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid.

hydratatie-coolifting
Diepe hydratatie – collageenstimulatie – herstel van de huid Verbetert de structuur en de kwaliteit van de huid

DE RESULTATEN

Direct resultaat

De CooLifting behandeling heeft onmiddellijk resultaat (lifting), de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.

Blijvend resultaat

Na een kuurbehandeling van 8 beurten is er een intense stimulatie van collageen, elastine, regeneratie van de dermis, verbetering in huidtextuur en huidkwaliteit.

Kan ook als een coup d’eclat behandeling. Instant resultaat om er stralend uit te zien. Ook tegen donkere kringen en vermindert littekens.

ENKEL OP AFSPRAAK

Adres: Vennekeslaan 42, 3665 As

Tel: +32(0)476 89 01 36

email: info@sentimiento.be

Social Media

Pin It on Pinterest

Share This