Dashboard

Over jouw website

Instructie videos

De videos hieronder zijn algemene videos (dus niet specifiek voor jouw website) maar geven wel een algemene instructie en zijn dus ook voor jouw site van toepassing

Beschrijving van het WP-DIVI menu (algemene video Vimeo)
Beschrijving DIVI – manieren van updaten (dit is een link naar een algemene video)

DIVI Documentation
De volledige documentatie met uitleg en video materiaal is te vinden op de website van de ontwikkelaars van DIVI, Elegantthemes.
Ze hebben een speciale “documentation” sectie gemaakt waarin je alles kan terugvinden via een eenvoudige zoekfunctie.

De tool hieronder is weldra beschikbaar voor alle permission roles. Voorlopig enkel voor administrators! Maar ik geef je toch al de nodige info mee.
Het WordPress theme waarmee jouw website is gemaakt heet DIVI. Het is super flexibel en eerlijk gezegd gewoon “awesome”. Hoe meer je er mee zal werken, hoe comfortabeler je je zal voelen om aanpassingen te doen aan teksten, foto’s, blogposts … Je kan specifieke training video’s en documentatie terugvinden over de verschillende modules en hun opties door te navigeren naar :

Divi > Divi Training in de tool bar hier aan de linker kant.

training plugin
Deze plugin heeft mij heel erg veel geholpen in het verleden en ik denk dat jij het ook handig zal vinden ?

Over WordPress

Als je graag WordPress zelf beter wil begrijpen of als je wat meer diepgaande tutorials wil bekijken, dan raad ik je deze website aan: www.wp101.com. Je kan natuurlijk ook steeds via YouTube honderden instructie videos bekijken die je hier ook zeker bij zullen helpen. Aarzel echter niet mij te mailen als je bepaalde vragen moest hebben waar je niet direct een antwoord op vind.

Veel plezier ?
Patrick Proesmans
SYMA IT-solutions
info@syma-itsolutions.com
www.syma-itsolutions.com

Pin It on Pinterest

Share This